"Într-adevar un ECO-CHALLENGE care a însemnat un punct înalt de vointa si rezistenta pentru mine în acest an." (Jinga Nicusor - GRIND Zarnesti)

"Egy igazi megmérettetés úgy fizikailag, mind lelkileg, de szerencsére minden jól sikerült, nem volt senkinek panasza vagy gondja a csapatból. Egy új verseny volt mindenik csapattársamnak és ezzel bovült azoknak a versenyeknek a száma amin részt veszünk ezentúl is." (Pulugor József - ALPINSPORT Sepsiszentgyörgy)
" A fost o mare provocare att psihic ct si fizic, dar totul s-a desfasurat cu bine, nimeni din echipa n-a avut nici o problema. A fost un tip nou de concurs pentru toti coechipierii mei, si cu asta s-a largit lista concursurilor la care vom participa de acum ncolo. " (Pulugor Jzsef - ALPINSPORT Sfantu Gheorghe )

"Nagy kihívás volt. Mint tapasztalt versenyzo tudtam, hogy az emberi szervezet sok mindent kibír, de büszkén említem hogy pályám során ez volt a legnagyobb élmény, amikor átléptem a célvonalat." (Fodor Emese - ALPINSPORT Sepsiszentgyörgy)

"Înca o lupta cu propriile limite, numai ca de data asta au fost împinse mult..." (Dan Andreea Codruta - GRIND Zarnesti)

"Elsosorban egy újabb kihívást, mert amúgy nem vagyok egy versenyzos típus, hobby szinten uzök minden sportágat. Ugyanakkor egy nagyon jó alkalom volt a tavalyi csapatokkal újra találkozni, újabbakkal megismerkedni, új barátságokat kötni, sok szép élménnyel gazdagodni. Ilyenkor jön rá az ember, hogy mennyi mindent kibír." (Jugy Éva - MÜDÜRLÜGÜ Sepsiszentgyörgy)
"n primul rnd a fost o noua provocare, caci eu nu sunt o fire competitiva, practic orice sport doar ca hobby. n acelasi timp a fost o ocazie de a ma rentlni cu echipele de anul trecut, de a cunoaste alte echipe, de a-mi face noi prieteni, de a acumula multe experiente frumoase. n asfel de situatii si da omul seama ct de mult rezista." (Juga va - MDRLG, Sf. Gheorghe)

"O depasire a limitelor personale, o întrecere în care munca de echipa este foarte importanta." (Simion Laurentiu - TURBIONII Bucuresti)

"Un adevarat test de aptitudini individuale, dar în acelasi timp si o extraordinara colaborare în echipa." (Prunea Razvan - HUSKI Brasov)

Outward Bound Romania
designed by mediaFamily