A fost o experienta extraordinara pe care eu personal am de gand sa o repet anul viitor. Sunt sigura ca a fost asa si datorita colegilor mei de echipa cu care m-am inteles excelent, desi nu ii cunosteam dinainte. Cadrul natural, necesitatea de a actiona in echipa, eforturile de o cu totul alta natura decat cele posibile intr-un mediu familiar, ideea de competitie si in nici un caz in ultimul rand ceilalti participanti ne-au creat o ocazie unica pentru descoperirea unor noi limite si, de ce nu, a unor noi pasiuni. Este minunat ca se face si la noi asa ceva. (Irina)

Egy nagyon jó élmény volt számomra, amit jövoben is meg szeretnék ismételni. Meggyozodésem, hogy ez annak is köszönheto, hogy nagyon jól kijöttem a csapattársaimmal, annak ellenére, hogy elozoleg nem ismertük egymást. A természet szépségei, a csapatos megmérettetés, az újszeru élmények, a versengés és a többi versenyzo jelenléte mind hozzájárultak ahhoz, hogy új határokat fedezzek fel és miért ne, egy új szenvedélyt. Csodálatos, hogy ilyesmit nálunk is rendeznek. (Irina)

It was a great experience, I am planning to compeat again next year. My positive experience is directly related to my teammates who understood me well, although we didn't know each other before the race. A wild and unfamiliar environment, working as a team, the idea of competition as well as the other competitors created the unique opportunity to dicover my own limits and to develop a new passion. It's wonderful that such an event is organized in Romanaia. (Irina)

----

A fost intr-adevar o senzatie unica. O ocazie de a vedea noi locuri, de a cunoaste oameni interesanti si de a-ti impune noi limite. Si de a ti le cunoaste in acelasi timp. Pe langa multe amintiri si senzatii inedite, concursul a insemnat o nemaiintalnita relaxare psihica. Si bineinteles dobandirea unei noi dependente ... (George)

Valóban egyedi élmény volt. Egy lehetoség arra, hogy új tájakat lássak, érdekes emberekkel találkozzak és új célokat tuzzek ki önmagamnak. És persze, hogy megismerjem a határaimat. A sok szép emlék és élmény mellett, ez a verseny egy eddig számomra ismeretlen szellemi kikapcsolódást jelentett. És persze egy új függoség kialakulását (George)

It was indeed a unique experience. An opportunity to see new places, to meet interesting people and to achieve new goals. I got to know my teamates very well and I would recommend this race to everyone. Not only did I make new memoires and experience new sensations but I also found great mental relaxation. I seem to have also developed a new addiction (George)
 
graphix by FreestyleDesign :: powered by MediaFamily